пʼятниця, 09 листопада 2018 15:39

"Їй треба відпочити" - лікар відмовилася оглянути дитину

"Їй треба відпочити" - лікар відмовилася оглянути дитину
У дитячій поліклініці Мелітополя Запорізької області стався неприємний інцидент: лікар відмовилася оглянути дитину та нахамила матері. Фото - facebook.com/svetlana.oleynichenko

У дитячій поліклініці Мелітополя Запорізької області стався неприємний інцидент: лікар відмовилася оглянути дитину та нахамила матері.

Жінка, запідозривши у своєї дитини лишай, поспішила до лікарні. Прийом у лікаря-дерматолога був розписаний на тиждень наперед. Тому жінка попросила оглянути дитину без запису. Відповідний пост опублікувала Світлана Олейніченко у Facebook.

"Біля кабінету нікого не було, ми увійшли - у кабінеті лікар Покровенко Ксенія Анатоліївна та медсестра. Почувши, що ми без запису, нас відразу попросили залишити кабінет. Ніхто навіть не глянув на дитину! На наше прохання подивитися дитину без запису, адже немає нікого за записом, Ксенія Анатоліївна дуже грубо відповіла: "Вийдіть з мого кабінету, будете ще мені вказувати, чим мені займатися!" – йдеться в дописі.

Світлану таке ставлення обурило, і вона пішла до завідуючої дитячої поліклініки. Там їй відповіли, що лікар, ймовірно, втомилася та їй треба відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітній із Криму відмовили у медичній допомозі

Коли мати запитала, що робити, якщо хвороба розвинеться, завідуюча відповіла: "Нічого. Якщо посилиться - тоді треба буде вирішувати, поки він у вас не тяжко хворий, я ж бачу".

"Тобто, ми повинні сидіти і чекати, коли малюк стане "схожий на тяжкохворого" і тільки тоді наші лікарі звернуть на нас увагу? Подиву та обуренню не було меж!" – пише Світлана.

Після цього інциденту жінка записалася до приватної клініки, де їй довелося заплатити 260 грн. За 10 хв. отримали результат мазка та призначення на лікування.

У Рівному жінка пережила важкі пологи, внаслідок яких покалічили її малюка, він перебуває при смерті. У тяжких пологах породілля звинувачує акушера, який відмовився робити їй кесарів розтин, коли у дитини почало пропадати серцебиття.

Зараз ви читаєте новину «"Їй треба відпочити" - лікар відмовилася оглянути дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути