середа, 21 листопада 2018 18:10

Іду помирати: підліток залишив записку та втік із дому

Іду помирати: підліток залишив записку та втік із дому
У Маріуполі на Донеччині з дому втік 15-річний хлопець. Рідним залишив передсмертну записку, що нібито йде помирати. Фото - Rivne Media

У Маріуполі на Донеччині з дому втік 15-річний хлопець. Рідним залишив передсмертну записку, що нібито йде помирати.

Причиною стала сварка із бабою. Так хлопець хотів її налякати. Юнака розшукали протягом 3 годин, розповіли у відділі комунікації поліції області.

"64-річна місцева мешканка повідомила, що з дому втік її 15-річний онук. Крім того, хлопець залишив записку, в якій висловив наміри покінчити життя самогубством. Правоохоронці опитали друзів та знайомих хлопця, опрацювали прилеглу територію та можливі місця його перебування. Вже через 3 години поліцейські відшукали підлітка біля одного з торговельних закладів міста", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик втік із дому і проїхав під вантажівкою 1000 км

Зясувалося, поки жінка відволіклася, школяр зачинив двері своєї кімнати, одягнувся та виліз на вулицю через вікно першого поверху. З його слів, напередодні він посварився з родичкою та таким чином вирішив її налякати. Увесь цей час школяр гуляв містом та їздив у громадському транспорті, намірів вкоротити собі віку не мав.

Поліцейські провели з хлопцем та його бабусею профілактичну бесіду. Відносно жінки було складено адміністративний протокол.

14-річний Денис Абрамов із Богодухова Харківської області втік від опікуна 66-річної Надії Денчик. Прожив у неї півтора місяця.

Зараз ви читаєте новину «Іду помирати: підліток залишив записку та втік із дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути