четвер, 23 липня 2015 10:28

"Досить мовчати, відкрийте очі" - донеччани мітингують під готелем ОБСЄ
4

Фото: dnr-news.com

Жителі районів Донецька, які знаходяться під постійними обстрілами, проводять мітинг біля готелю "PARK INN", у якому проживають спостерігачі ОБСЄ.

Про це повідомляє "Остров".

В акції бере участь близько 200 осіб. Люди тримають в руках плакати "Досить мовчати, відкрийте очі", а також фотографії зруйнованих будівель.

Мітингувальники залишили на машинах ОБСЄ та Червоного Хреста написи зеленою фарбою з балончика "Ми за мир" і "Донецьк за мир".

Спостерігачі ОБСЄ запросили до себе ініціативну групу мітингувальників, яку, за повідомленням сепаратистських ЗМІ, очолив призначений бойовиками "мер" Донецька Ігор Мартинов.

Важко сказати, чи є цей мітинг організованим окупантами Донецька чи "влада" спробувала скористатися народною ініціативою для того, щоб в черговий раз дискредитувати ЗСУ.

Як повідомлялося раніше, в штабі АТО заявили, що не обстрілюють Донецьк і поклали відповідальність за загибель мирних жителів і руйнування на бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «"Досить мовчати, відкрийте очі" - донеччани мітингують під готелем ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути