середа, 17 березня 2021 17:04

Хотів помститися колишній: стало відомо, хто загинув у Боярці

Хотів помститися колишній: стало відомо, хто загинув у Боярці
34-річний чоловік намагався підірвати свою колишню. До місця не дійшов 10 метрів Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Після низки експертиз, перегляду відео з камер спостереження і опитування свідків поліція з'ясувала, за яких обставин у Боярці стався потужний вибух.

Ще до світанку до Боярки на таксі приїхав 34-річний чоловік, який до столиці переїхав з Криму одразу після анексії, пише tsn.ua. З собою він привіз червону канистру, в якій була вибухівка. Він мав намір вбити свою колишню кохану, якій кілька місяців тому купив машину за $40 тис. І на бізнес дав ще $30 тис.

Коли пара розійшлася, чоловік вимагав повернути гроші. А не отримавши їх, самотужки змішав інгредієнти для вибухівки та поїхав до колишньої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із місцевих всі живі: що розповіла постраждала від вибуху в Боярці

До місця майбутнього злочину він не дійшов з десять метрів. Чому каністра рванула в руках, слідчі ще з'ясовують, але вже в поліції можуть сказати, що сила вибуху була такою самою, як розрив міни 120 калібру.

"Відбувся вибух до 5 кілограм тротилу, нам вдалося зібрати, як сказав експерт, фрагнменти людського тіла. Вибух був настільки потужний, що фрагментів дуже мало", - зазначив начальник головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Вибух у Боярці стався на вул. Королюка вночі 16 березня. На місці утворилася велика вирва, пошкоджені автомобілі поряд із місцем вибуху. Найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Вибухнуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м.

Зараз ви читаєте новину «Хотів помститися колишній: стало відомо, хто загинув у Боярці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути