четвер, 29 серпня 2013 23:20

Хмельницька прокуратура вимагає заарештувати сина місцевого депутата, який збив людину

Хмельницька прокуратура вимагає заарештувати сина місцевого депутата, який збив людину
Фото: pravda.com.ua

Прокуратура Хмельницької області внесла апеляцію на рішення суду, згідно з яким 19-річного сина депутата облради Дмитра Червонюка відпустили під заставу на час судового розгляду ДТП. Про це повідомили у прокуратура області.

Прокуратура 29 серпня внесла апеляційну скаргу на рішення Хмельницького міськрайонного суду про обрання запобіжного заходу у вигляді застави підозрюваному.

"Оскільки зазначене рішення суду є незаконним, прокуратура області вважає за необхідне обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу – взяття під варту", - повідомили у прокуратурі.

Як повідомлялось, у Хмельницькому 20 серпня близько 23.30 19- річний місцевий житель, керуючи автомобілем Toyota, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 26- річного місцевого жителя, який помер на місці ДТП.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ - порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук повідомив, що водій позашляховика Дмитро Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Після скоєння ДТП водій позашляховика ліг в обласну лікарню. 27 серпня прокуратура Хмельницького повідомила, що з'ясовує законність перебування Червонюка у лікарні.

Дмитро Червонюк, який перебував за кермом автомобіля Toyota, є сином депутата Хмельницької обласної ради шостого скликання, президента Асоціації приватних підприємців "Едельвейс" Галини Червонюк і депутата Хмельницької обласної ради п'ятого скликання  власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка.

28 серпня мешканці Хмельницька провели акцію протесту під прокуратурою міста, вимагаючи зупинити безкарність і свавілля "мажорів". На їхню думку, матеріали резонансного ДТП за участю сина депутата облради намагаються сфабрикувати.

29 серпня Хмельницький міськрайонний суд відпустив 19-річного сина депутата облради Дмитра Червонюка, який на автомобілі насмерть збив людину, під заставу у 70 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницька прокуратура вимагає заарештувати сина місцевого депутата, який збив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути