четвер, 29 серпня 2013 14:27

19-річного сина депутата, який збив насмерть людину, відпустили під заставу

Хмельницький міськрайонний суд відпустив під заставу у 70 тисяч гривень 19- річного сина депутата облради Дмитра Червонюка, який, перебуваючи напідпитку, автомобілем на смерть збив людину.

Як повідомив рідний брат загиблого Богдан Крушельницький, відповідне рішення суд прийняв сьогодні, 29 серпня.

"Зараз наші адвокати готують скаргу до Апеляційного суду Хмельницької області на це рішення. Ми будемо домагатися справедливості, щоб винні були покарані. На судовому засіданні цей хлопець навіть не перепросив мого батька за скоєне. Пробачте, але він здоровий, як бик, а прикривається лікарняним ліжком", - заявив Крушельницький.

  Брат загиблого тримає його фото
Брат загиблого тримає його фото

 

Як повідомлялося, у Хмельницькому 20 серпня близько 23:30 на вулиці Рибалка, в районі зупинки громадського транспорту, на пішохідній зебрі, 19-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Toyota, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 26- річного місцевого жителя. Останній в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук повідомив, що водій позашляховика Дмитро Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Після скоєння ДТП водій позашляховика ліг в обласну лікарню. Прокуратура Хмельницького тепер перевіряє законність його перебування на стаціонарному лікуванні.

Зараз ви читаєте новину «19-річного сина депутата, який збив насмерть людину, відпустили під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

115

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути