пʼятниця, 02 серпня 2013 17:57

Хмельничанин задушив 15-річну сестру, бо та відмовила в інтимі

Автор: Фото: надане родичами загиблої
 

Тіло 15-річної Мирослави з села Райки Старокостянтинівського району на Хмельниччині знайшли 1 серпня. Дівчина зникла за 5 діб до того.

За підозрою у вбивстві затримали 25-річного двоюрідного брата Мирослави. Він так і не зміг пояснити, за що вбив дівчину.

Того вечора хлопець посварився з родичами. Випив кілька пляшок пива і пішов у село. Із клубу саме поверталася Мирослава. Хлопець перестрів її майже біля воріт. Запросив прогулятися селом. Усю дорогу скаржився на родичів. На краю села запропонував дівчині інтим. Коли та відмовила – вдарив рукою в обличчя і став душити.

Молодик каже, що не пам'ятає усіх подробиць. Нібито отямився тоді, коли дівчина лежала мертвою. Аби приховати сліди злочину, тіло затягнув у високу траву поряд із кукурудзяним полем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому молодій жінці та її 6-річному сину перерізали горло

Мирославу почали шукати звечора, адже знали її як порядну і відповідальну дівчину. А вона з клубу зателефонувала до матері, і сказала, що за кілька хвилин повернеться додому. Згодом телефон не відповідав.

Убивця також вів "пошуки". Правоохоронці почали опитувати всіх близьких і знайомих Мирослави. Коли дійшла черга до її двоюрідного брата, той не витримав і зізнався у вбивстві.

Згідно з висновком судово-медичних експертів, смерть дівчини настала від механічної асфіксії. Слідів зґвалтування не виявили. Стосовно підозрюваного порушено кримінальне провадження за статтею вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Хмельничанин задушив 15-річну сестру, бо та відмовила в інтимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути