середа, 10 липня 2013 16:35

Хлопець раптово помер під час гри у футбол на Тернопольщині

Хлопець раптово помер під час гри у футбол на Тернопольщині
Фото: atv.odessa.ua

Учора у селі Білозірка Лановецького району Тернопільщини поховали 21-річного Юрія Ковальчука.  Хлопець помер у неділю під час футбольного матчу у сусідньому селі Юськівці.
Першою футболіста намагалася врятувати фельдшер із місцевого медпункту 42-річна Ірина Климчук.

"Футбольний матч між селами Юськівці і Москалівка почався десь біля другої години дня. Юра - немісцевий, але попросили його грати за Москалівку.  Було десь по третій, коли мене викликали. Він несподівано впав посеред гри. Я на місці була вже хвилин за десять. То близько, стадіон у центрі села. І непрямий масаж серця робила, і адреналін колола – нічого не допомагало. Ще за кілька хвилин швидка із району приїхала.  Але медики уже нічим не могли зарадити, констатували смерть. На судово-медичній експертизі у Тернополі сказали, що врятувати його не можна було. Раптова смерть сталася через крововилив у підшлункову", - розповіла Ірина Климчук.

Жінка уже 24 роки працює фельдшером. Каже, з таким випадком стикнулася уперше.
"Такого ще ні в нашому селі, ні в районі не було. Говорять, що хлопець тільки кілька днів тому з армії повернувся. На здоров'я ніколи не скаржився. Та й як би він хворий міг служити? Батько приїхав одразу. Казав,  що син цілу ніч святкував Івана Купала, а потім поїхав на футбол. Ніхто би не міг подумати, що таке може з ним статися. Мама була на заробітках у Польщі, приїхала на похорон. То велика трагедія для всіх", - додала вона.

Нагадаємо, у листопаді 2011 року так само раптово помер 14-річний школяр із села Іванчани Збаразького району Тернопільщини. Хлопець вийшов на перерві пограти з друзями у баскетбол і впав.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець раптово помер під час гри у футбол на Тернопольщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути