Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2018 14:00

Хлопчика із важкою хворобою покинули біля пологового

Хлопчика із важкою хворобою покинули біля пологового
Хлопчика із зараженням крові підкинули до пологового будинку. Дитина у важкому стані в реанімації. Фото - УКРОП

Хлопчик, якого знайшли в коробці біля пологового відділення лікарні Первомайська Миколаївської області, знаходиться в реанімації у важкому стані.

Дитину назвали Богданом, йому близько тижня. Його тіло було вкрите синцями, попередньо вважали, що його побили. Однак обстеження показало – у хлопчика зараження крові. А синці є одним із ускладнень захворювання.

Співробітники лікарні роблять все можливе, щоб врятувати життя малюка. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів головний лікар дитячої обласної лікарні Олександр Пліткін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горе-мати підкинула доньку жінці-інваліду

"У нього немає черепно-мозкової травми. Важкий перебіг сепсису та плями, які ми бачили на знімках, - це через захворювання. Життя новонародженого підтримується обладнаним бебібоксом. Всі необхідні медикаменти для дитини є", - каже головний лікар.

Лікарі не знають, як проходила вагітність і пологи. Імовірно, жінка народжувала в антисанітарних умовах. Те, що її підкинули до лікарні, врятувало дитині життя.

1-місячного хлопчика знайшли у під'їзді будинку на вул. Калиновій, 32, у Лебедині на Сумщині. Його підкинули до однієї з квартир на 2 поверсі. Мешканці почули плач малюка о 1:30. Викликали поліцію й медиків.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчика із важкою хворобою покинули біля пологового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути