середа, 28 листопада 2012 15:43

Харків'янин в одній квартирі жив з трупом матері, яку вбив гантелею

Харків'янин в одній квартирі жив з трупом матері, яку вбив гантелею
Чоловік знаходиться на обліку у лікаря-психіатра з діагнозом "шизофренія". Фото: mignews.com.ua

До чергової частини Чугуївського РВ (з обслуговування Чугуївського та Печенізького районів) ГУМВС України в Харківській області зателефонувала мешканка селища Кочеток Чугуївського району з заявою про те, що вона з тиждень не бачила 66-річну сусідку, а з її квартири відчувається неприємний запах. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

За вказаною адресою працівники міліції виявили тіло власниці квартири з численними ушкодженнями в області голови. Під час слідчо-розшукових заходів оперативники встановили, що старенька проживала разом з 31-річним сином, який знаходиться на обліку у лікаря-психіатра з діагнозом "шизофренія". Тож син одним з перших потрапив у коло підозрюваних та вже при опитуванні розповів, що тиждень тому, 20 листопада, у них з матір'ю виникла сварка. Розлютившись, він схопив гантель та вдарив нею кілька разів матері по голові. Від отриманих травм жінка померла, а син спокійно продовжував жити у квартирі, аж доки до нього не завітали працівники міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі п'янички вбили жінку, а тіло викинули просто з балкону

З місця злочину вилучені речові докази – гантель, одяг потерпілої, подушка та рушники з плямами бурого кольору.

Наразі слідчим відділенням Чугуївського райвідділу відкрите кримінальне провадження. Дану справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваний затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янин в одній квартирі жив з трупом матері, яку вбив гантелею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути