четвер, 16 березня 2017 12:23

Грабіжники вбили дружину сільського голови

Грабіжники вбили дружину сільського голови
Станіслав і Надія Дідух. Однокласники

На Івано-Франківщині четверо невідомих вдерлися до будинку голови села Стратин. Станіслава Дідуха та його дружину Надію злочинці зв'язали та побили. Жінку забили насмерть.

Про це інформує 0342.ua.

"Грабіжники одягнули маски та озброїлися газовим пістолетом. Пізно ввечері 14 березня забігли до будинку та почали тероризувати подружжя Дідухів. Били до тих пір, доки не дізналися, де гроші. Від численних травм 58-річна Надія загинула у власній оселі напередодні дня народження. Її тіло і зв'язаного чоловіка знайшли наступного дня. 31-річний син телефонував батькам, проте ніхто не відповів. Тому попросив сусідів перевірити. Вони викликали поліцію й "швидку". 59-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Нині його життю нічого не загрожує. У прокуратурі сказали, що злодії забрали 10 тисяч гривень", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З будинку бізнесмена винесли мільйони

Правоохоронці розшукують убивць. Триває розслідування.

Під Києвом троє невідомих увірвалися до будинку і жорстоко побили 77-річного чоловіка з дружиною. Потерпілого катували праскою. Вимагали сказати, де заховані гроші. В результаті грабіжникам вдалося відкрити сейф і забрати з нього гроші. А також - ордени та нагороди. Поліція шукає злочинців.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники вбили дружину сільського голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути