Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 13:03

Грабіжник-гіпнотизер орудує у столиці

Грабіжник-гіпнотизер орудує у столиці
Гіпнотизери-грабіжники працюють у людних місцях. Фото - Facebook

У столиці почастішали випадки так званих гіпнотичних крадіжок. Постраждалі скаржаться на погане самопочуття, потемніння в очах, провал у пам'яті, а коли оговтуються – не знаходять телефонів, грошей і цінних речей.

Про це йшлося у репортажі ТСН.

"Якась тінь біля мене проходить. Я закриваю очі, кілька секунд перебуваю в якомусь стані незрозумілому. А потім руку в кишеню – немає телефона", - розповіла постраждала Анна Лук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрай під гіпнозом грабує людей

Поліцейські вже відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки. А фахівці кажуть, що до жертви були застосовані елементи гіпнозу: різка зміна подразників вводить підсвідомість у стан розгубленості і робить легкою мішенню для навіювання.

Гіпнотизери-грабіжники працюють у людних місцях, бо так їм легко лишитися непоміченими та знайти своїх жертв. Аби не стати здобиччю зловмисників, необхідно бути пильним та ігнорувати тих, хто намагається привернути увагу без особливої потреби. Інакше можна навіть самому віддати свої речі, а потім усе забути за "наказом" майстра гіпнозу.

У Києві біля станції метро Позняки шахрай, який володіє гіпнозом, обкрадає перехожих. Чоловік пропонує своїй жертві підвезти до потрібного їй місця. Уже в автомобілі вводить у транс і каже віддати гроші. Після того людина не може пригадати, що з нею сталося.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник-гіпнотизер орудує у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути