четвер, 02 лютого 2017 18:20

Шахрай під гіпнозом грабує людей

Шахрай під гіпнозом грабує людей
nnovosti.info

У Києві шахрай під гіпнозом грабує людей. Під час розмови промовляє фразу "Не збідніє рука, що дає". За словами потерпілих, після цього вони нічого не пам'ятають.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

"У Дарницькому районі столиці чоловік пограбував кафе. Касира переконав у тому, що дає справжні купюри євро. Шахрай узяв товар, решту та пішов. Згодом працівник зрозумів, що гроші фальшиві. Персонал звернувся до поліції. Як виявилося, випадок не єдиний. На рахунку "гіпнотизера" вже мінімум 4 пограбування. На вул. Декабристів шахрай обікрав чоловіка на 16 тис. грн. (усі купюри по 500 грн). В районі Русанівської Набережної в іншого потерпілого за такою схемою вкрав 10 тис. грн. А на вулиці Урлівській ошукав на 7 тис. грн.", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік ошукав покупців на 1,5 млн грн

"Киев оперативный" на своїй сторінці у Facebook повідомляє, чоловік кавказької зовнішності. На вигляд 40-50 років. Зріст 180-185 см, щільної статури, приблизно 90 кг. "Дорого одягнений", є легка неголеність, трохи сивини на голові, на пальці правої руки носить масивну печатку із платини. При собі має телефон VERTU, який постійно демонструє. Можливо, володіє гіпнотичними здібностями.

У Києві в районі станції метро "Позняки" шахрай, який володіє гіпнозом, обкрадає перехожих. На кожне пограбування діє одна гіпнотична фраза.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай під гіпнозом грабує людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути