пʼятниця, 07 квітня 2017 14:05

Грабіжник вдарив дитину по голові і пограбував будинок

Грабіжник вдарив дитину по голові і пограбував будинок
Грабіжник вдарив дитину і поцупив з будинку 100 тис. грн ФОТО: 20minut.ua

У Тернополі злодій увірвався до будинку, вдарив дитину по голові і викрав гроші. Інцидент стався 6 квітня, близько 18:00, на вулиці Яблуневій. До правоохоронців звернувся старший брат потерпілого.

Про це повідомляє "20 хвилин".

"Я поїхав на ринок за мамою. 10-річний брат залишився вдома сам. Зайшов невідомий. Вдарив малого по голові і виніс 100 тисяч гривень та акумулятор. Коли я повертався додому, побачив як він тікає через паркан. Однак наздогнати його не зміг", – розповів 21-річний заявник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяреві перерізали горло та встромили ніж у спину заради комп'ютера

Інспектори взялися за пошуки кривдника. Зі слів поліцейської, вона помітила підозрюваного чоловіка, яки виглядав з-за дерева. Намагався втекти. Патрульні підійшли до нього і запитали, що він там робить. А в кишенях помітили купу грошей по 200 грн. Чоловік пояснив, що повертається з роботи. Однак кривдника впізнали діти. Грабіжника забрали до відділку поліції. Слідчі з'ясовують обставини.

На Сумщині шахрай під виглядом дільничого лікаря обікрав пенсіонера. Старому сказав лежати. Сам виніс 30 тисяч гривень і 8 медалей. Ошуканий чоловік оговтався лише за декілька годин. Він зрозумів, що його обікрали. Пенсіонер описав злочинця. Нині правоохоронці встановлюють особу зловмисника. За даним фактом відкрите кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник вдарив дитину по голові і пограбував будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути