вівторок, 12 березня 2019 08:09

Гола жінка влаштувала істерику в ресторані (21+)

Гола жінка влаштувала істерику в ресторані (21+)
У Харкові відвідувачка ресторану відмовилася платити за кальян. А коли до неї викликали поліцейських – влаштувала їм стриптиз. Фото - кадр із відео

У Харкові відвідувачка ресторану відмовилася платити за кальян.

А коли до неї викликали поліцейських – влаштувала їм стриптиз, роздягнувшись догола. Відповідний відеооролік опублікували в Twitter "Х**вая Салтовка".

"Веселий ранок в Якіторії на вул. Квітки-Основ'яненка. Панянка відмовилася платити за кальян, співробітники закладу викликали копів, і тут почалося найцікавіше! Вона роздяглася догола і влаштувала істерику. За словами працівників, вона ще й з дитиною була", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психічнохворий голяка бігав центром Кременчука

На відео видно повністю оголену жінку, яка поводиться неадекватно - сідає на підлогу, вибігає з приміщення закладу на вулицю, і відмовляється брати одяг, який їй дають співробітники поліції.

У прес-службі патрульної поліції інцидент підтвердили. За словами правоохоронців, "поведінка жінки не відповідало обстановці", тому на місце викликали спеціальну бригаду швидкої допомоги, яка відвезла пацієнтку в лікарню, повідомляє місцеве видання NewsRoom.

У Києві на Андріївському узвозі перехожі помітили абсолютно голого і босого чоловіка. Він йшов вулицею без одягу і взуття. Його прогулянку зафільмував один із очевидців.

Зараз ви читаєте новину «Гола жінка влаштувала істерику в ресторані (21+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути