понеділок, 27 січня 2014 14:48

Головний міліціонер Дніпропетровщини назвав "тітушок" з палками "добровільними помічниками"

Головний міліціонер Дніпропетровщини назвав "тітушок" з палками "добровільними помічниками"
Фото: ictv.ua

Начальник ГУ МВС в Дніпропетровській області Віктор Бабенко не знає молодих людей, які перебували в будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА), і під командуванням одного з полковників міліції брали участь у розгоні акції протесту.

На прес-конференції в понеділок Бабенко не зміг пояснити журналістам, чому молоді люди з жовтими пов'язками на рукавах, озброєні палицями, розташувалися в будівлі ОДА і "допомагали" міліції розганяти учасників недільної акції.

Коли журналісти повідомили Бабенку, що "тітушками" керував начальник міліції громадської безпеки Дніпропетровська Володимир Седлецький, він, посміхаючись, сказав, що міліція нікого не залучала на допомогу і ніким не керувала.

"Можливо, це були добровільні помічники", - припустив Бабенко. При цьому він зазначив, що міліція не затримувала "добровільних помічників", які, за словами учасників акції, вели вогонь з травматичної зброї.

Разом з тим, в ході прес-конференції журналісти, які постраждали від дій "тітушек" - Наталія Біловицька і Ярослав Маркін - передали головному міліціонеру області відповідні заяви. У відповідь він пообіцяв розібратися.

Як повідомлялося, в ході протистояння у Дніпропетровській ОДА в неділю постраждали 6 журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Головний міліціонер Дніпропетровщини назвав "тітушок" з палками "добровільними помічниками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути