пʼятниця, 12 серпня 2011 09:49

Спецтема: Трагедія на шахті у Суходільську

Гірника Сметаніна перевели на іншу шахту

Гірника Сметаніна перевели на іншу шахту

12 серпня шахтар Ігор Сметанін, за якого заступилися губернатор Луганщини і прем'єр-міністр України, вийде на нову роботу. Про це повідомили в прес-службі ВАТ "Краснодонвугілля".

За інформацією прес-служби, Ігор Сметанін, який після аварії на шахті "Суходільська - Східна" розповів про погані умови роботи на шахті, 12 серпня о 6 ранку винен був вийти на роботу в першу зміну на ділянку шахтного транспорту № 1 підземним гірником 3 розряду шахти "Самсонівська - Західна ". Дана шахта також входить у ПАТ "Краснодонвугілля".

Керівники "Краснодонвугілля" зустрілися з Ігорем Сметаніним, останній забрав заяву про звільнення і написав заяву про переведення на іншу шахту.

Нагадаємо, прем'єр Микола Азаров під час візиту в Запорізьку область заявив журналістам, що гірник шахти "Суходільська-Східна" Ігор Сметанін працевлаштований. Раніше критика цієї людини викликала великий резонанс у суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «Гірника Сметаніна перевели на іншу шахту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути