четвер, 11 березня 2021 15:58

Загибель 7-річної Марії Борисової: що відомо про дівчинку та її родину

Загибель 7-річної Марії Борисової: що відомо про дівчинку та її родину
На Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову із села Щасливе Олешківського району. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

7-річна Марія Борисова із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині, яку знайшли мертвою, навчалася у 2-му класі місцевої школи.

Проживала із матір'ю Ольгою та братом 10-річним Сергієм. Родина стоїть на обліку як така, що потрапила в складні життєві обставини. Мати з батьком розлучені. Чоловік живе у тому ж селі, їздить на сезонні підробітки, але щодня повертається додому. У день зникнення Марійка саме пішла зустрічати батька на зупинку, бо мав привезти їй подарунок до 8 березня. Про це Gazeta.ua розповідала сусідіка зниклої Марія Стасишин.

"Діти з усієї вулиці гралися разом. Розвели вогнище і пекли картоплю. Марійка кілька раз бігала додому, а потім на зупинки, дивитися, чи батько не приїхав. Востаннє мати її бачила у дворі. Саме набрала дров і в хату понесла. За кілька хвилин глянула у вікно, малої в дворі вже не було. Саме Сергій повернувся. Разом почали гукати, але вона вже як крізь землю провалилася", - розповідала сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-й день пошуків 7-річної дівчинки: собака губить слід на зупинці

Каже, що дівчинка довірлива до людей, проявляє любов до сторонніх. Могла підійти до незнайомців.

У поліції розглядали всі версії зникнення. Зокрема що дівчинка втекла з дому чи стала жертвою злочину. ЇЇ цілодобово шукали майже пів тисячі людей - перевіряли кожну хату, занедбані будівлі, обшукували ліси та обстежували водойми.

Усі обставини смерті дівчинки встановлюють слідчі та експерти.

Тіло дівчинки знайшли сьогодні, 11 березня, у занедбаній будівлі в селі. Було загорнуте в мішок. Тіло виявили при повторному огляді.

Зараз ви читаєте новину «Загибель 7-річної Марії Борисової: що відомо про дівчинку та її родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути