середа, 10 березня 2021 07:38

Третій день пошуків 7-річної дівчинки: собака губить слід на зупинці

Третій день пошуків 7-річної дівчинки: собака губить слід на зупинці
На Херсонщині розшукують 7-річну Марію Борисову із села Щасливе Олешківського району. Дівчинка зникла 7 березня. Фото: kherson.net.ua

У Херсонській області третій день шукають 7-річну Марію Борисову із села Щасливе Олешківського району. Дівчинка зникла, граючись у дворі 7 березня. Її цілодобово шукають понад дві сотні поліцейських, місцеві жителі, кінологи з собаками, волонтери із Дніпра, Харкова й Павлограда. Поки безрезультатно.

Службовий пес узяв слід дитини, але він губиться на зупинці. Про це Gazeta.ua розповів Вадим Ковальчук із Херсонського районного управління поліції.

"Собака закінчує слід на зупинці. Дівчинка могла сама залишити населений пункт. Або ж щодо неї міг бути скоєний злочин. Всі ці версії відпрацьовуються", - каже Вадим Ковальчук.

Марія гралася із дітьми неподалік зупинки, вони разом збиралися пекти на вогнищі картоплю. Пізніше дівчинка побігла додому. Гралася в дворі. У момент, коли мати Ольга понесла дрова у хату, дитина зникла, кажуть місцеві. Дівчинку вивезли з села, вважає мати. Якби ні – вона б прийшла додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві доби пошуків 7-річної дівчинки: що кажуть в поліції

Пошуківці вже перевірили село. Оглянули підвали, свердловини, хліви. Дитини ніде немає, каже учасник групи Олександр Мулярчук. Приблизно у час зникнення дитини селом проходить два рейсові автобуси. Водіїв вже опитали. Але дівчинки вони не бачили. Селяни припускають, що її могли викрасти машиною.

Родина стоїть на обліку як така, що потрапила в складні життєві обставини. Марійка з 10-річним братом живуть з мамою. Мама з татом розлучені. Батько живе окремо. Коли чоловік приїхав з роботи, каже, що доньку вже шукали.

У поліції просять водіїв, що увечері 7 березня проїжджали повз село Щасливе Олешківського району, переглянути свої відеореєстратори, можливо, там буде цінна інформація.

Дівчинка вийшла з дому 7 березня близько 17:30 й не повернулася. На вигляд їй 7-8 років, зріст 100-110 см, худорлявої статури, волосся світле довге. Була одягнена у чорну в'язану шапку, чорну куртку з сірим коміром, темно-сині спортивні штани із сірою смугою та рожеві чоботи.

Зараз ви читаєте новину «Третій день пошуків 7-річної дівчинки: собака губить слід на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути