четвер, 14 квітня 2011 11:53

Генпрокурор Білорусі: "Журналісти влаштували танці на крові"

Генпрокурор Білорусі: "Журналісти влаштували танці на крові"

Генпрокурор Білорусі Григорій Василевич висловив невдоволення тим, як в деяких ЗМІ висвітлювався теракт в мінському метро. Він заявив, що деякі автори влаштували "танці на крові".

Глава Генпрокуратури попередив, що "частина авторів буде викликана на допити у кримінальній справі". Про співробітників яких видань йде мова не уточнюється

Василевич також зазначив, що в інтернеті деякі користувачі залишають "коментарі, що дискредитують Білорусь". У зв'язку з цим він заявив, що в інтернеті "треба наводити порядок". Які конкретно заходи планує прокуратура, поки невідомо.

Раніше у ряді ЗМІ, коментувався вибух у Мінську та розслідування цього теракту, висловлювалися припущення, що злочин було організовано владою, нібито бажали таким чином відвернути увагу населення від економічних проблем. Версії такого роду висували і представники білоруської опозиції.

Як повідомлялося раніше, президент країни Олександр Лукашенко повідомив, що теракт у мінському метро розкрили.

В результаті теракту в Мінську загинули 12 людей, ще 149 - постраждали. Людей оперували всю ніч. Як відомо, бомба спрацювала на станції "Жовтнева".

Зараз ви читаєте новину «Генпрокурор Білорусі: "Журналісти влаштували танці на крові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути