середа, 13 квітня 2011 21:36

Даішник обматюкав водія і погрожував убити

Даішник обматюкав водія і погрожував убити

Сьогодні на сайті "Дорожного контроля" було опубліковано відеозапис агресивного поводження співробітників ДАІ в місті Харцизьк Донецької області.

Автомобіліста підрізав білий приватний ВАЗ 2106 звідки вийшли працівники Державтоінспекції без нагрудних значків. Як заявляє водій, співробітники міліції стверджували, що він, не пропускаючи їх, створив аварійну ситуацію. Пізніше заявили, що він в нетверезосу стані і   повинен  слідувати за ними до начальника ДАІ та на медогляд. Далі пролунали погрози фізичної дії впереміж з лайкою.

"Коли мене витягли з машини і забрали мобільний телефон, я був в шоці і подумав, що це злочинці. Хвилин 10 я намагався до них донести, що якщо вони працівники міліції, то дійте за законами (складайте протокол і т.д.), але капітан у грубій формі намагався затягнути мене в їхню машину, а потім хотів заволодіти моїм автомобілем", - каже водій.

Автомобіліст із зусиллями добрався до салону свого автомобіля і сховав реєстратор: "В кінці подій, капітан зрозумів, що мене не розвести, він віддав мені мобільний телефон з документами в обмін на те, що я напишу на аркуші паперу, що я до них претензій не маю".


Зараз ви читаєте новину «Даішник обматюкав водія і погрожував убити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути