вівторок, 12 лютого 2013 16:51

Фура розчавила легковик і перегородила дорогу в Криму

Недалеко від Севастополя фура з молоком втратила керування і врізалася у легковик, що їхав по зустрічній смузі. Величезний вантажівка перегородила всю дорогу.

Про це повідомили в прес-службі ДАІ Севастополя

За словами даішників, інцидент стався ще 10 лютого о 14.20 біля села Фруктове. Тут зіткнулися автомобіль МАN з напівпричепом, який перевозив молоко, і ВАЗ 2114.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

"52-річний водій автомобіля МАN рухався по автодорозі Сімферополь - Севастополь. Втративши контроль над керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2114, що рухався у зустрічному напрямку. Потім вантажівка виїхала за межі проїжджої частини та врізалась у металеву огорожу і перекинулася", - зазначили даішники.

У цій аварії постраждав лише водій легковика. Водій вантажівки на подив залишився неушкоджений.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

"В результаті ДТП в приймальну 1-ї міськлікарні поступив 32-річний водій автомобіля ВАЗ з травмами різного ступеня тяжкості", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, у понеділок, 4 лютого на міжнародній автотрасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району Рівненської області мешканець столиці на автомобілі "Honda Civik" врізався у фуру "Scania R420" з напівпричепом. 31-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Фура розчавила легковик і перегородила дорогу в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути