понеділок, 11 лютого 2013 17:03

Наречений Ріанни влетів в стіну на своєму Porsche
5

Співак Кріс Браун розбився, втікаючи від папараці. Американський хіп-хоп і R'n'B виконавець не впорався з керуванням Porsche. Він влетів у стіну на своєму автомобілі в Беверлі-Хіллз штат Каліфорнія.

Аварія сталася напередодні вручення престижної музичної премії Grammy і рівно через чотири роки після скандальної історії з побиттям дівчини Брауна - відомої співачки Ріанни. У цьому році Браун може стати переможцем в номінації "Кращий альбом сучасної міської музики". У 2012 році він виграв премію за альбом F.A.M.E.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Поліція вже приступила до розслідування інциденту. Сам же Браун каже, що не впорався з керуванням. Його розбитий чорний Porsche вже відбуксирували з місця події.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна стрункими стегнами рекламує Барбадос

23-річний співак повідомив, що їхав в своєму авто в академію танцю Debbie Allen, розташовану в Лос-Анджелесі. За словами артиста, кілька людей з фотоапаратами перекрили йому дорогу. Люди стали наполегливо фотографувати співака.

"Кріс був у машині один. По дорозі в академію два авто несподівано перекрили йому дорогу, і з них вискочили люди з камерами, які почали нахабно поводитися, заважаючи співакові проїхати, - розповів про ДТП офіційний представник музиканта. - У спробі втекти від переслідування Кріс почав здавати назад, але на трасу виїхали ще дві машини. Співак не встиг загальмувати".

Зараз ви читаєте новину «Наречений Ріанни влетів в стіну на своєму Porsche». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути