вівторок, 08 січня 2013 14:02

Ріанна роздяглася на очах у папараці

Відома співачка Ріанна останнім часом часто балує своїх шанувальників апетитними формами в різних еротичних фотосесіях. Однак повністю співачка ніколи не оголювалася. Проте днями настирливі папараці застали співачку в найнесподіваніший момент.

Артистка вирішила переодягнутися, не піклуючись про те, що хтось може підглядати за нею. Фотографи, які невсипно стежать за кожним кроком знаменитості, негайно скористалися можливістю зробити пікантні знімки.

Повністю гола 24-річна барбадоська співачка помітила настирливих фотографів, але не стала ховатися від камер. Навпаки, дівчина продемонструвала їм своє тіло у всій красі, спокійно продовживши перевдягатися.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна з ніжністю ставиться до екс-бойфренда, який побив її

В даний час артистка зустрічає Новий рік на рідному Барбадосі в будинку своїх батьків. Вона щодня з друзями купається на місцевих пляжах, а фотографи невідступно стежать за поп-дівою.

Зараз Ріанна щаслива як ніколи: співачка знову зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом Крісом Брауном. Днями пара з'явилася разом на публіці. Ріанна і Браун також були помічені на баскетбольному матчі в Лос-Анджелесі, де не приховували своїх почуттів. Співачка явно виглядала щасливою і радісною, а з її обличчя не сходила усмішка.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна роздяглася на очах у папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути