середа, 27 червня 2007 12:13

Фірташ співчуває Калиновським, але судитиметься з ними через наклеп

Підприємець Дмитро Фірташ вважає питання розірвання шлюбу з колишньою дружиною Марією остаточно урегульованим і заперечує свою причетністю до інциденту, що стався наприкінці 2007 року з його пасинком Олександром Калиновським.

Про це заявив керуючий директор холдингової компанії Group of Dmitry Firtash Роберт Шетлер-Джонс.

"Шлюб Дмитра і Марії Фірташ розірвано більше півтора роки тому, і Дмитро Фірташ підкреслює, що до цього часу всі юридичні і майнові питання, пов"язані з розірванням цього шлюбу, урегульовані в суді і закріплені у мировій угоді", - зазначається в заяві менеджера.

Крім того, він сказав, що Фірташ не має ніякого відношення до дорожньо-транспортної пригоди у Києві, в якій загинули дві людини і постраждав Калиновський, син Марії Фірташ від першого шлюбу.

"Дмитро Фірташ не мав ніяких контактів з українськими органами прокуратури і слідства з даної події. Він висловлює глибоке співчуття родичам загиблих", - стверджує Шетлер-Джонс.

Фірташ, за його словами, має намір звернутися з офіційною скаргою в прокуратуру і судові органи України в зв"язку з розповсюджуваними помилковими твердженнями, що наносять шкоду його репутації і створеній ним холдинговій компанії Group DF, повідомляє Інтерфакс.



Зараз ви читаєте новину «Фірташ співчуває Калиновським, але судитиметься з ними через наклеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути