вівторок, 18 травня 2021 10:10

Фельдшери намагались викрасти одинокого чоловіка

Фельдшери намагались викрасти одинокого чоловіка
У Дніпрі фельдшери швидкої допомоги намагались викрасти одинокого чоловіка. Фото: t.me/KyivCityOfficial

У Дніпрі троє фельдшерів намагалися викрасти одинокого 61-річного чоловіка. Вони вдерлись у квартиру, повалили на його на підлогу, побили та почали зв'язувати.

Крики знесиленого пенсіонера почув сусід Віталій. Він – патрульний. Нападники назвалися йому психіатричною бригадою. Мовляв, приїхали на виклик, бо в чоловіка буйний розлад, він відкривав газ, а ще в нього "синдром Плюшкіна", повідомляють "Надзвичайні новини".

Але сусід не повірив у медичний маскарад. Знав, що в сусіда жодних розладів немає. І запропонував викликати поліцію. Після цього нападники втекли.

Потерпілий - самотній, з оформленою інвалідністю. Ані дітей, ані близьких родичів у нього немає. При цьому він є власником трикімнатної квартири, а нотаріально завірених заповітів немає. Він і сусіди впевнені, що це шахраї хотіли таким чином відібрати в нього майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат зі спільниками перепродали 19 квартир на 27 млн грн

"Чоловік тихий і для всіх сусідів непомітний. Якщо така людина зникне - кинуться її шукати за тиждень, місяць або навіть більше", - припускає рятівник пенсіонера.

Завдяки камерам відеоспостереження фельдшерів викрили. Вони виявилися справжніми працівниками медичної допомоги. За версією слідства, вони погодилися на замовлення викрасти пенсіонера. Тепер шукають організатора цього злочину.

У Харкові викрили вісьмох членів банди, яка вбивала людей заради квартир. Як жертв обирали наркозалежних громадян та осіб похилого віку. Організували схему 36-річний харків'янин разом з 47-річною знайомою. Діяли зловмисники від початку 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Фельдшери намагались викрасти одинокого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути