пʼятниця, 01 лютого 2019 11:55

Євробляха мчала на шаленій швидкості: подробиці кривавої аварії на Одеській трасі

Повідомили подробиці про аварію, яка трапилася біля села Миколаївка Саратського району на Одещині.

Від зіткнення маршрутного таксі та автомобіля BMW на іноземній реєстрації, загинула 14-річна Ксенія Манько із Кілії. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив голова Кілійської ОТГ Павло Бойченко.

Автор: Павло Бойченко
  14-річна Ксенія Манько із м. Кілії загинула під час зіткнення маршрутки та легковика на Одеській трасі
14-річна Ксенія Манько із м. Кілії загинула під час зіткнення маршрутки та легковика на Одеській трасі

"В ДТП на трасі Одесса - Рені загинула пасажирка маршрутки - учениця 2 школи Ксенія Манько. Її мати, яка їхала з нею у маршрутці, в лікарні. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким", - каже Бойченко.

На його думку, ця аварія більше схожа на вбивство.

"За кермом БМВ - євробляхи був водій, який знаходиться в розшуку за скоєння злочинів. Мопед, який був помічений на місці ДТП, знаходився в багажнику БМВ. Його могли вкрасти. В автомобілі також знаходилися попутники з сумнівною репутацією", - додав Бойченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє поліцейських загинули у потрійній ДТП

Легковик числився в угоні. За кермом був представник ромської національності, якого розшукує поліція за низку злочинів, пов'язаних із викраденням транспортних засобів. За словами очевидців, BМW гнало на божевільній швидкості, а перед зіткненням водій намагався загальмувати. Проте, швидкість, на якій стався удар, за попередніми даними, - близько 120 км/ год, пише bessarabiainform.com із посиланням на джерело в поліції.

Автор: Павло Бойченко
  За кермом  легковика на іноземній реєстрації був  представник ромської національності, якого розшукує поліція за ряд злочинів
За кермом легковика на іноземній реєстрації був представник ромської національності, якого розшукує поліція за ряд злочинів

Водія легковика затиснуло в салоні. Спрацювала подушка безпеки, однак він отримав серйозні травми. Вночі його прооперували. Попередньо відомо, щодо нього відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний затриманий, однак на даний момент знаходиться в медустанові під посиленою охороною. Також, за неперевіреною інформацією, дана особа підозрюється у розбійному нападі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус з пасажирами потрапив у аварію

Крім водія, в BMW знаходилося троє молодих хлопців, попередньо спільників водія, які отримали незначні травми. З них двоє ромської національності, один - українець. Все - жителі Рені.

За кермом маршрутки в цей день був її власник. Поруч з ним сидів глава Кілійського суду Микола Балан. Обидва отримали травми. Водія сьогодні виписують з лікарні, а суддя переніс операцію на руці.

Автор: Павло Бойченко
  Поблизу села Миколаївка Саратського району на Одещині сталася аварія 31 січня. Там зіткнулися маршрутка сполученням "Кілія-Одеса" та легковик
Поблизу села Миколаївка Саратського району на Одещині сталася аварія 31 січня. Там зіткнулися маршрутка сполученням "Кілія-Одеса" та легковик

Як стверджують очевидці, загиблу дівчинку та її маму при перекиданні маршрутки, сильно притиснуло. Відразу після аварії, незважаючи на переломи і важкі травми, пасажири разом поставили транспортний засіб на колеса.

Поблизу села Миколаївка Саратського району на Одещині сталася аварія 31 січня. Там зіткнулися маршрутка сполученням "Кілія-Одеса" та легковик. Внаслідок аварії постраждало 14 людей. 13 з них отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. Одна жінка загинула, повідомляли в поліції.

Зараз ви читаєте новину «Євробляха мчала на шаленій швидкості: подробиці кривавої аварії на Одеській трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути