четвер, 12 листопада 2020 14:37

Елітні сири, свинина та парфуми: на кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди
5

Біля кордону з РФ затримали 2 мікроавтобуси, 2 човни та вантажівку з понад 24 тис. флаконів парфумів, центнерами свинини, сирів та іншою контрабандою.

Попередня сума оцінки конфіскату становить понад 630 тис. грн, повідомляє Східне регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook.

"Оперативні співробітники Луганського загону дізналися про можливе незаконне переміщення товарів уночі. На ділянці кордону, неподалік від населеного пункту Олександрівка, правоохоронці виявили мікроавтобуси марок Ford та ГАЗ. Біля транспортних засобів затримали 42-річного жителя Міловського району", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митники виявили контрабанду зубів

На українському березі Деркула співробітники Держприкордонслужби помітили 2 човни, а на російському – автомобіль УАЗ, який поспішно тікав вглиб Росії. У мікроавтобусах та човнах з українського боку виявили понад 200 кг свинини, 440 кг елітних сирів та 840 кг бджолиної мерви, 2 кг мембран для газових колонок та котлів, а також 2650 шт. ременів в асортименті.

На кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди
Фото: Оперативно-військове управління Східного регіонального управління ДПСУ
На кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди
На кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди
На кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди
На кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди

Встановили, що Ford та ГАЗ доставляли дрібні партії товару та завантажувались у найближчій лісосмузі. Там прикордонники виявили вантажівку, у причепі якої було понад 24 тис. флаконів із парфумами та 1,2 тис. пляшок різної ємності з міндобривами. Батько та син, які знаходилися у кабіні вантажівки, документів на вантаж не мали.

Гумові човни з вантажем передали співробітникам Східної митниці. Відносно порушників прикордонного законодавства співробітники Держприкордонслужби оформили адмінпровадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митних чиновників викрили на корупційній схемі

Служба безпеки України в столиці затримала організатора злочинного угруповання, яке займалося контрабандою зброї. Його спіймали під час отримання чергової міжнародної посилки із комплектувальними до бойового пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Елітні сири, свинина та парфуми: на кордоні з РФ затримали масштабну партію контрабанди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути