Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2019 13:47

Екстрасенси дають невтішні прогнози: жінка зникла за загадкових обставин

Екстрасенси дають невтішні прогнози: жінка зникла за загадкових обставин
Матір зниклої дівчини в Сумах вважає. що її викрали. Фото: theworldnews.net

Поліція та рідні шукають 21-річну Яну Тюльпу, яка раптово зникла 5 липня.

Матір Олена Тюльпа говорила з донькою по телефону у вечір перед викраденням. Жінка повідомила, що знаходиться дома сама, але розмова раптово обірвалася, пише theworldnews.net.

"Раптом я почула на іншому кінці дроту дзвінок другого телефону. Думаю, то був айфон. А вже за мить розмова з донькою різко обірвалася. Мені здалося, що у неї вихопили з рук телефон. Принаймні, чулися якісь сутички, характерні для цього", - каже Олена Тюльпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командира бойовиків викрали з дому

Після цього донька на дзвінки не відповідала. А на її сторінках у соціальних мережах почали зникати записи. Наступного дня матір подала заяву до поліції про зникнення дитини.

"Проаналізувавши перебіг подій останніх днів перед зникненням Яни, у мене є всі підстави підозрювати у цьому деяких осіб. Припускаю, що донька під тиском опинилася в ізольованому приміщенні та не має можливості вийти на зв'язок із рідними", - розповіла жінка.

Правоохоронці перевіряють версії матері. Вона також заявила, що зверталася до екстрасенсів, але вони давали невтішні прогнози.

У поліції додали, що на момент зникнення дівчина була одягнена в синю куртку, сині джинси та білі мокасини. Мала тату на правій нозі з пташкою колібрі та шрам під нижньою губою.

Зниклий 27 травня директор компанії "Софт Оіл" Кирило Суворов зміг втекти з ув'язнення на одній із заміських турбаз Дніпра, де його насильно утримували представники податкових органів. Про це повідомляється в програмі "Надзвичайні новини". Журналістам вдалося зустрітися з бізнесменом. За словами Суворова, його силоміць змусили сісти в машину і повідомили, що везуть до обласної податкової служби давати покази.

Зараз ви читаєте новину «Екстрасенси дають невтішні прогнози: жінка зникла за загадкових обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути