середа, 11 серпня 2021 10:49

Експрацівниця Ради за $600 тис. продавала посаду керівника області

Експрацівниця Ради за $600 тис. продавала посаду керівника області
За $600 тис. обіцяли мешканцю Миколаєва вплинути на посадових осіб Офісу президента та уряду і вирішити питання про його призначення. Фото: Миколаївська обласна прокуратура

У Миколаївській області прокуратура викрила шахраїв, які обіцяли призначення на посаду голови Миколаївської облдержадміністрації. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, експрацівниця управління справами Апарату Верховної Ради за попередньою змовою з журналістом, який раніше був помічником-консультантом народного депутата та неодноразово балотувався до парламенту, за $600 тис. обіцяли жителю Миколаєва вплинути на посадових осіб Офіса президента та уряду і вирішити питання про його призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї вкрали телефон і вивели 24 тис. грн з банківського рахунку жертви

Упродовж пів року вони проводили "співбесіди з кандидатом на посаду" та готували його для нібито подальшої зустрічі з посадовцями Офіса президента та Кабінету міністрів.

Шахраїв затримали під час отримання частини обумовленої суми – $200 тис. Вирішують питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Працівники Приватбанку повідомили про створення фальшивого сайту. Його зареєстрували в США і використали логотипи, кольори й стиль банку. На сторінці сайту-двійника є посилання на вигадані інвестиційні проєкти.

Зараз ви читаєте новину «Експрацівниця Ради за $600 тис. продавала посаду керівника області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути