середа, 23 вересня 2015 16:28

Екс-"беркутівець" із Дніпропетровська пропагував сепаратизм у соцмережах

 

СБУ затримала у Дніпропетровську мешканця міста, який за завданням кураторів з т.зв. "ДНР" вів активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах.

Про це інформує прес-центр силового відомства.

"Колишній "беркутівець" став адміністратором кількох груп у соціальних мережах та активно поширював матеріали, направлені на зрив мобілізації та дестабілізацію ситуації в країні. Він відкрито закликав до підтримки злочинних дій терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" та пропагував створення фейкових "республік" в інших областях України.

Спільник терористів також збирав відомості про переміщення підрозділів і військової техніки ЗСУ у напрямку зони АТО. Доповідав кураторам про діяльність правоохоронних органів та соціально-політичну обстановку в місті Дніпропетровську", - йдеться у повідомленні.

 

У силовому відомстві зазначають, що під час обшуку у зловмисника вилучили комп'ютерну техніку з доказами його протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального Кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх можливих спільників затриманого адміністратора.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"беркутівець" із Дніпропетровська пропагував сепаратизм у соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути