Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2018 23:19

Ефектне фото ціною в життя: хлопець згорів на даху локомотива

Ефектне фото ціною в життя: хлопець згорів на даху локомотива
Хлопець загинув від струму на даху локомотива. Фото: ТСН

На Львівщині 20-річний хлопець забрався на потяг, щоб зробити ефектну фотографію. Його уразило струмом напругою 30 тисяч вольт. Помер миттєво.

Обгоріле тіло діставали залізничники разом з поліцією, повідомляє ТСН.

"Вдалося вилучити з його мобільного карту пам`яті, де знайшли фотографії, які підтверджували, що хлопець робив селфі", - розповів в.о. начальника Буського відділення поліції Павло Гиндрюк.

Обгоріле тіло діставали залізничники разом з поліцією. Електричний удар був таким сильним, що його почули люди, які живуть неподалік від станції.

Оприлюднену поліцією фотографію хлопець зробив за кілька хвилин до загибелі. На ній він втомлений, бо додому вертався зі Львова пішки. Автобуси вже не ходили, а на таксі грошей не було. Відстань у майже 100 кілометрів йшов всю ніч, а над ранок, коли до дому лишалося тільки 20 кілометрів, йому закортіло ефектних фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітка вдарило струмом, коли він стрибав по даху поїзда

Залізничники попереджають, що вилазити на дах потяга, небезпечно. Бо напруга залізничних контактних мереж у сто разів більша, аніж в розетці.

"Дріт постійно під напругою, такого не може бути, щоб напруги не було. Можна і не торкатися – і обгоріти", - пояснюють машиністи.

Раніше повідомлялося, що у Львові на даху поїзда від ураження струмом загинув 18-річний чоловік. Смертельний інцидент стався на залізничній станції "Сихів".

Зараз ви читаєте новину «Ефектне фото ціною в життя: хлопець згорів на даху локомотива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути