вівторок, 19 жовтня 2010 20:30

Двоє підлітків заради репутації хуліганів убили таксиста

Двоє підлітків заради репутації хуліганів убили таксиста
На Чернігівщині двоє підлітків вбили таксиста, вистріливши йому в голову, і викинули тіло на дорогу. Таким чином вирішили зміцнити свою репутацію хуліганів.

Діти виховувалися у будинку-інтернаті і вже мали умовний термін за крадіжку. До кривавої драми їх підштовхнула звичайна екскурсія у виправну колонію. Тамтешні однолітки і напророкували хлопцям зону. Друзі вирішили помститися кривдникам, а тоді застрелитися самим.

До міліції надійшло повідомлення, що в селі Лопатин Киселевської сільської ради на узбіччі дороги виявлено таксі і мертвого чоловіка поруч. При ньому лишилися гроші і коштовні речі, що збивало правоохоронців зі сліду.

По дорозі до Чернігова таксист підібрав двох підлітків, які попросили підвезти їх до сусіднього села.

Вкравши у вітчима мисливську рушницю, юнаки планували з нею напасти на пост ДАІ, забрати у міліціонерів зброю, у водія машину і красиво піти з життя.

Однак пост ДАІ вони так і не знайшли. Тоді зловили таксі, в надії заволодіти автомобілем.

Під'їжджаючи до села, пасажири попросили з'їхати на узбіччя, де хлопець із заднього сидіння вистрілив водієві в голову з рушниці.

Після скоєння вбивства вони сильно злякалися. Витягли тіло водія і намагалися завести автомобіль, але безрезультатно. Потім повернулися додому, по дорозі викинувши закривавлені речі і рушницю.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу, яка передбачає позбавлення волі на термін від 12 до 15 років або довічне ув'язнення.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Двоє підлітків заради репутації хуліганів убили таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути