субота, 13 липня 2019 14:07

Двоє дітей підірвалися в дворі у діда: перші подробиці

Двоє дітей підірвалися в дворі у діда: перші подробиці
На Рівненщині від вибуху загинули 11-річна дівчинка та її 13-річний брат. Діти прийшли відвідати діда. Фото - Кореспондент.net

Сьогодні, 13 липня, близько 12:00 у селищі Смига Дубенського району на Рівненщині від вибуху загинули 11-річна дівчинка та її 13-річний брат.

Вибухнуло у підсобному приміщенні 59-річного діда дітей. Відомо, що він полюбляв збирати різний металобрухт. Також притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами або боєприпасами, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє дітей постраждали від вибуху невідомого предмета

"Попередньо, що вибух стався у підсобному приміщенні господарства 59-річного жителя Смиги. 11-річна дівчинка та 13-річний хлопчик, внуки чоловіка, які проживали у будинку навпроти. Прийшли до дідуся. Останнього на той момент вдома не було", - розповіли в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група, а також працівники вибухотехнічного відділу ГУНП. Поліцейські встановлюють усі обставини трагедії.

У селі Пашена Балка на Дніпропетровщині в руках 16-річного Олександра Гаркуші розірвалася граната. Скалічилися ще п'ятеро дітей, які були поруч із ним. Це — 12-річний Максим Михальчук та його 4-річний брат, 5-річний Олександр Редько, 12-річна Юлія Сиренкова і Тимур Ібрагімов, 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Двоє дітей підірвалися в дворі у діда: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути