понеділок, 22 квітня 2013 15:25

Дворічна дівчинка ледь не згоріла в авто, поки батьки саджали картоплю

Дворічна дівчинка ледь не згоріла в авто, поки батьки саджали картоплю
Автомобіль на полі повністю згорів. Фото: poltava.pl.ua

У Рівненській обласній лікарні рятують 2-річну дівчинку з села Вовчиці Зарічненського району. Минулої суботи вона ледве не загинула у автомобілі своїх батьків.

Нещасний випадок трапився по обіді 20 квітня. Батьки виїхали на поле за село саджати картоплю. Щоб не залишати доньку вдома саму, її вирішили узяти з собою. Дитина бавилася в салоні авто, доки дорослі працювали на землі.

Батьки увімкнули в машині магнітолу і дівчинка заснула. Близько 16-ої години селяни помітили, що з їхнього "ВАЗ-2107" іде дим.

"Матір дівчинки - 40-річна Людмила, першою побігла рятувати дитину. Та щойно вона відчинила дверцята автомобіля, як з салону вирвався вогонь, - розповідає прокурор Зарічненського району Микола Кругліцький. - Жінка сильно попекла собі руки та обличчя. Батько дівчинки також отримав опіки, коли кинувся на допомогу своїй родині".

Дівчинку все-таки витягли з палаючого авто, але вона вже ледве дихала. Батьки викликали "швидку допомогу", яка забрала доньку до районної лікарні. Звідти медики терміново переправили її до обласного опікового центру в Рівному. Кажуть, у дитини серйозні опіки дихальних шляхів - до 90 %, стан тяжкий. Ніяких прогнозів щодо одужання дівчинки у лікарні поки не дають.

Автомобіль на полі повністю згорів - селяни пожежників не викликали, бо було запізно. Причину пожежі ще мають з'ясувати експерти. За попередньою інформацією, загоряння в салоні могло статися через коротке замикання електропроводки.

Зараз ви читаєте новину «Дворічна дівчинка ледь не згоріла в авто, поки батьки саджали картоплю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути