понеділок, 21 травня 2018 18:09

Двох патрульних, які побили чоловіка, звільнили з роботи

Двох патрульних, які побили чоловіка, звільнили з роботи
Поліцейських покарали за побиття чоловіка

Двох патрульних із міста Суми, які знущались над чоловіком, звільнили із поліції. Про це повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції.

"Минулого тижня я писав про подію, яка сталась в місті Суми за участі двох поліцейських патрульної поліції, і пообіцяв особисто повідомити результати службового розслідування", - пише поліціянт у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров призначив свого родича-першокурсника начальником поліції

Повідомлення стосується ситуації, яка сталась у місті Суми минулого тижня: 13 травня ввечері на виклик жінки, що скаржилась на п'яного чоловіка, виїхали двоє патрульних. Під час своєї роботи поліціянти застосовували фізичну силу та побили чоловіка.

"Комісія Департаменту патрульної поліції завершила розслідування цієї події і дійшла висновку про наявність дисциплінарних правопорушень у діях поліцейських. І правопорушення цих двох поліцейських були настільки суворими, що комісія дійшла висновоку про необхідність притягнення їх до відповідальності у вигляді звільнення зі служби в поліції, - розповідає Олексій Білошицький. - Я особисто погоджуюся із таким висновком службового розслідування і вважаю, що те, що ми бачили на відео, не сумісне зі званням поліцейського".

Резонансу справа набула після того, як очевидець інциденту опублікував у мережі відео, на якому задокументовані дії правоохоронців. Вже наступного дня Прокуратура Сумщини почала розслідування за фактом перевищення службових повноважень працівниками поліції.

Зараз ви читаєте новину «Двох патрульних, які побили чоловіка, звільнили з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути