понеділок, 26 жовтня 2020 10:00

Двоє чоловіків напали на виборчу комісію і звинуватили її у фальсифікації
4

У Тульчині Вінницької області двоє чоловіків напали на дільничну виборчу комісію та намагались заволодіти виборчою документацією. Про це повідомив начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко.

"Близько 4-ї ранку 26 жовтня у м. Тульчин до членів комісії, які виходили з приміщення будівлі, де розташувалась виборча дільниця, під'їхав автомобіль "Ауді". З машини вибігли двоє чоловіків та почали погрожувати фізичною розправою голові та членам комісії. Зловмисники намагались відібрати у голови комісії бюлетені та виборчу документацію, звинувачуючи членів комісії у фальсифікації" , — повідомив Іван Іщенко.

Зловмисники намагались відібрати у голови комісії бюлетені та виборчу документацію, звинувачуючи членів комісії у фальсифікації
Фото: npu.gov.ua
Поліцейські швидко прибули на місце події, затримали нападників і доставили їх у відділок
Поліцейські швидко прибули на місце події, затримали нападників і доставили їх у відділок
Зловмисники намагались відібрати у голови комісії бюлетені та виборчу документацію, звинувачуючи членів комісії у фальсифікації

Під час конфлікту поліцейський, який здійснював супровід транспортування документації членами дільничної комісії до територіальної виборчої дільниці, застосував табельну зброю та викликав колег.

Поліцейські швидко прибули на місце події, затримали нападників і доставили їх у відділок.

Затриманими виявились 25-річний та 29-річний жителі села Нестерварка Тульчинського району. Раніше вони в поле зору поліції не потрапляли, а в момент вчинення правопорушення знаходились в стані алкогольного сп'яніння.

У поліції відкрили кримінальне провадження за перешкоджання здійсненню виборчого права і роботі виборчої комісії та за напад на поліцейського. Чоловікам загрожує до 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у депутати почубився з членами виборчої комісії

В селищі Печеніжин Коломийського району Івано-Франківської області жінка намагалася проголосувати за всю родину. Правоохоронці відкрили 2 кримінальні справи. На виборчій дільниці жінка отримала, крім своїх бюлетенів, ще й бюлетені родичів, поставила відповідні відмітки і намагалася кинути їх в урну для голосування.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків напали на виборчу комісію і звинуватили її у фальсифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути