понеділок, 21 березня 2011 12:34

Двоє французів заховали під диваном у фургоні немовлят, щоб вивезти з України

Українські прикордонники в пункті пропуску Лужанка Закарпатської області виявили у фургоні з двома громадянами Франції двох немовлят, яких незаконно намагалися вивезти з України.

Як розповіли Держприкордонслужбі, діти були виявлені в ході поглибленого огляду кемпінг-фургону Mercedes вранці в понеділок, 21 березня.

"Дівчата по два місяці, імовірно, перебували під дією снодійних медичних, психотропних або наркотичних речовин, оскільки не реагували на зовнішні подразники. Співробітники швидкої допомоги встановили, що діти живі", - повідомили прикордонники.

Згідно з повідомленням, один із затриманих пред'явив свідоцтво про народження, видане Святошинським районом Києва, де було зазначено, що батьками дівчаток є громадяни Франції.

"Зараз проводиться документування правопорушення, проінформовані співробітники МВС і СБУ", - повідомили в прикордонного відомства.

Нагадаємо, в березні минулого року в Львівській області було затримано двоє іноземок, які намагалися вивезти з України дворічного хлопчика, видаючи його за дівчинку.

Зараз ви читаєте новину «Двоє французів заховали під диваном у фургоні немовлят, щоб вивезти з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути