четвер, 15 листопада 2018 12:26

ДТП з українськими спортсменами: у поліції повідомили важливий факт

ДТП з українськими спортсменами: у поліції повідомили важливий факт
14 листопада на трасі "Київ-Чоп Citroen виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою. У легковику їхали українські спортсмени. Один отримав важкі травми. Його батько та інший чемпіон – загинули. Фото - rv.npu.gov.ua

Повідомили нові подробиці смертельної ДТП, в яку потрапили 2 чемпіони світу. 33-річний Андрій Пушкар загинув, 26-річний Олег Жох – скалічився.

Слідством встановлено, що автомобілем Citroen Berlingo керував не Олег Жох, а його 50-річний батько - житель села Оженин Острозького району. Він їхав автомобілем у напрямку Львова і поблизу села Гусари не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та там допустив зіткнення з автомобілем DAF під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області, повідомили у відділі комунікації ГУНП Рівненщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП із українськими спортсменами: повідомили про стан чемпіона, який вижив

"Пасажир автомобіля, 33-річний відомий спортсмен-рукоборець із міста Кременець на Тернопільщині загинув на місці. Медикам не вдалося врятувати водія і фургона. Інший спортсмен був на передньому сидінні авто. Його із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення Радивилівської центральної районної лікарні. Сьогодні, 15 листопада, потерпілого транспортували до міськлікарні Рівного", - розповіли правоохоронці.

Водій вантажівки унаслідок ДТП не постраждав. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 2 людей, слідчим розпочато досудове розслідування. Поліцейські з'ясовують усі обставини події.

Смертельна аварія сталася на трасі Київ-Чоп 14 листопада близько 15:00. Спортсмени їхали на змагання в Польщу.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з українськими спортсменами: у поліції повідомили важливий факт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути