Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2018 17:37

ДТП у Житомирі: повідомили оновлені дані про загиблих та причини трагедії

ДТП у Житомирі: повідомили оновлені дані про загиблих та причини трагедії

Станом на 17:00 вдалося ідентифікувати лише чотирьох загиблих у масштабній аварії на Житомирщині. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла начальник відділу комунікації поліції Житомирщини Алла Ващенко.

"Серед загиблих - 56-річний громадянин Грузії, житель Полонного Хмельницької області, 44-річний водій маршрутного автобуса, 14-річний житель с. Гульська Новоград-Волинського району, та 60-річна жителька Києва, вона родом із Рівненщини", - повідомила Алла Ващенко.

Також правоохоронці уточнили попередню причину аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна аварія на Житомирщині: з'явилися перші дані про потерпілих

"Там сучасна дорога на 4 смуги у два боки. Маршрутка та вантажівка рухалися у крайній правій смузі. Тахометр зафіксував невелику швидкість вантажівки. Причина – людський фактор, водій маршрутки не вибрав безпечної швидкості та не впорався керуванням", - додала Ващенко.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики.

Раніше голова Житомирської ОДА Ігор Гундич повідомив, що водій маршрутки, яка рухалася в бік Житомира, хотів обігнати транспортний засіб, який їхав попереду. З лівого ряду почав приймати в правий ряд. А в правому ряду біля заправки "Сокар" почав перелаштовуватися вліво водій вантажівки, який їхав із лісом. І водій маршрутки на швидкості в'їхав у цю вантажівку.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Житомирі: повідомили оновлені дані про загиблих та причини трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути