пʼятниця, 20 липня 2018 16:06

Житомирська трагедія: озвучили попередні причини масштабної аварії

Житомирська трагедія: озвучили  попередні причини масштабної аварії
Причиною аварії на трасі "Київ-Чоп", в результаті якої загинули 10 осіб, стало те, що водій маршрутки не впорався з керуванням, і автобус на швидкості врізався у вантажівку. Фото - zt.npu.gov.ua

Причиною аварії на трасі Київ - Чоп, в результаті якої загинули 10 осіб, стало те, що водій маршрутки не впорався з керуванням, і автобус на швидкості врізався у вантажівку. Про це заявив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

"Водій маршрутки, яка рухалася в бік Житомира, хотів обігнати транспортний засіб, який їхав попереду. З лівого ряду почав приймати в правий ряд. А в правому ряду біля заправки "Сокар" почав перебудовуватися вліво водій вантажівки, який їхав із лісом. І він, як я розумію, на швидкості в'їхав в цю вантажівку", - сказав Гундич.

Чиновник додав, що не всі імена загиблих встановлені, але відомо, що серед них є мешканці Новограда-Волинського. Крім того, в результаті аварії загинули двоє дітей. За попередньою інформацією, вік дітей - 9 і 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна аварія на Житомирщині: з'явилися перші дані про потерпілих

"Серед постраждалих, яких відвезли в обласну дитячу лікарню теж є двоє дітей. У лікарнях зараз перебувають 10 людей. З них 4 - в надзвичайно важкому стані. Двом з них зробили термінові операції і 6 осіб перебувають у стані середньої тяжкості. Водій маршрутки загинув на місці події", - додав Гундич.

На трасі біля села Глибочиці під Житомиром мікроавтобус із пасажирами сполученням Київ – Рівне, рухаючись у напрямку до Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом. Загинули 10 людей, ще стільки ж були травмовані. Трагедія сталася о 10:40 п'ятниці, 20 липня, на 127-му кілометрі автодороги Київ – Чоп. 

Зараз ви читаєте новину «Житомирська трагедія: озвучили попередні причини масштабної аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути