понеділок, 28 жовтня 2013 15:11

ДТП у столиці: чоловіку, який рятував собаку на дорозі, відірвало руку

У неділю, 27 жовтня, пізно ввечері (за попередніми даними близько 23.00) на проспекті Перемоги, неподалік від перехрестя з вулицею Ушакова стався наїзд автомобіля на пішохода.

Автомобільна дорога на цій ділянці траси відремонтована, але на відрізку, де стався наїзд - перехід пішоходів заборонений.

Як розповідають очевидці події, автомобіль Toyota Land Cruiser, який рухався в житомирському напрямку у крайньому лівому ряду, на великій швидкості здійснив наїзд на пішохода.

Як розповів водій позашляховика, він побачив на трасі людину, біля колесовідбійника, в останній момент, і зовсім не очікував, що чоловік почне перебігати дорогу в недозволеному місці і, до того ж, у Toyota Land Cruise були включені фари і автомобіль було добре видно на дорозі. Однак, всупереч всьому, пішохід різко рвонув через дорогу.

Водій позашляховика впевнений, що причиною тому стала собака, з якою чоловік стояв на дорозі. Мабуть, пес чогось злякався і несподівано побіг через дорогу, а господар тварини пішов за ним.

Відзначимо, що водій встиг різко загальмувати і майже відразу в автомобіль, на повному ходу, влетіли ще й старенькі "Жигулі". Водій "Жигулів", бачачи, що потрапив у ДТП, був дуже засмучений, але до наїзду на пішохода він був не причетний. Він, швидше за все, буде оштрафований за неуважність на дорозі та недотримання безпечної дистанції.

У той же час водій Toyota Land Cruiser розповів, що уникнути зіткнення з пішоходом у нього практично не було шансів, так як праворуч від нього рухалася по трасі фура, а чоловік з'явився перед позашляховиком у самий останній момент. Так це чи ні, буде встановлено в ході розслідування даної події.

Також зазначимо, що згідно діагнозу медиків, потерпілий отримав численні травми: у нього закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітки і живота, а також травматична ампутація лівої руки. Тобто у нього під час наїзду позашляховика відірвало руку. Крім того, у чоловіка зламана права рука і гомілка. Зараз він знаходиться в одній з лікарень Києва.

Особа чоловіка наразі встановлюється. Відомо тільки, що на вигляд потерпілому 30-35 років. Розпочато розслідування по цій справі.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у столиці: чоловіку, який рятував собаку на дорозі, відірвало руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути