четвер, 29 серпня 2019 13:04

Дронова етапували в колонію

Дронова етапували в колонію
Харків'янина Геннадія Дронова засудили до 10 років в'язниці за аварію із 6-ма загиблими. Фото - mediaport.ua

28 серпня до Крюковської виправної колонії №29 етапували Геннадія Дронова. Його засудили до 10 років в'язниці за аварію в Харкові, під час якої загинули 6 людей. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив його захисник Сергій Перепелиця.

"Геннадія Дронова дійсно етапували до Крюковської виправної колонії №29 на Полтавщині. Це виправна колонія мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для засуджених чоловіків", - сказав адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Зайцевої-Дронова буде продовження

Додав, що готує касаційну скаргу на рішення апеляційного суду Харківської області. Коли буде подана – не повідомив. На це має 3 місяці.

Питання щодо етапування другої засудженої у справі Олени Зайцевої ще в процесі узгоджень. Рішення приймає Державна кримінально-виконавча служба України, повідомила речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дар'я Мартинова.

26 лютого Київський районний суд Харкова виніс вирок у справі про смертельну ДТП, яка сталася восени 2017 року. Тоді загинули 6 людей, а ще 5 скалічилися. Суд призначив по 10 років в'язниці водіям Олені Зайцевій і Геннадію Дронову. У серпні Харківський апеляційний суд не задовольнив апеляційні скарги Зайцевої та Дронова. Таким чином, вирок Київського райсуду Харкова залишився у силі.

Зараз ви читаєте новину «Дронова етапували в колонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути