вівторок, 09 серпня 2011 09:09

Бійка в Дагестані переросла в перестрілку: загинули 6 дорослих та 3-річна дівчинка

Бійка в Дагестані переросла в перестрілку: загинули 6 дорослих та 3-річна дівчинка

В Унцукульському районі Дагестану через сварку біля заправки сталася масова бійка із застосуванням зброї, в результаті якої загинули сім осіб, у тому числі трирічна дівчинка. Ще кілька людей госпіталізовані.

О 01:00 (00:00 за київським часом) у вівторок побилися жителі селищ Гімри і Унцукуль, повідомив співробітник слідчого управління СК РФ у республіці. Під час бійки її учасники відкрили вогонь з вогнепальної зброї.

Спочатку біля однієї з заправок в двох кілометрах від селища Гімри були виявлені тіла двох загиблих з вогнепальними пораненнями. Також стало відомо ще про декількох потерпілих, які були госпіталізовані до лікарень.

Потім біля одного з лікувальних закладів у селищі Унцукуль зібралися місцеві жителі. Знову спалахнула бійка із застосуванням вогнепальної зброї. В ході масового конфлікту загинули ще троє людей, в тому числі дівчинка 2008 року народження. Ще двоє потерпілих померли в лікарні.

Майже два тижні тому аналогічна пригода була зафіксована в дагестанському селищі Ахти. За повідомленнями СК РФ, тоді в результаті бійки, в якій брали участь приблизно 15-20 молодих мешканців селища, одна людина загинула та четверо постраждали.

Як встановили співробітники поліції, між собою посварилися мешканці кількох будинків селища. У розпал бійки один з учасників бійки відкрив стрілянину з гладкоствольної рушниці. Після розстрілу підозрюваний зник з місця події. Ведеться його розшук.

Кримінальну справу за фактом бійки в Унцукульському районі порушено за трьома статтями КК РФ - частини 1 статті 105 (вбивство), частиною 3 статті 30, частиною 2 статті 105 (замах на вбивство більше двох осіб) і частини 2 статті 222 КК РФ (незаконний оборот зброї).

Ведеться розслідування. На місці працює слідча бригада. Обставини інциденту з'ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «Бійка в Дагестані переросла в перестрілку: загинули 6 дорослих та 3-річна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути