Ексклюзиви
понеділок, 10 квітня 2017 14:50

Донька знайшла свого мертвого батька в оглядовій ямі

Донька знайшла свого мертвого батька в оглядовій ямі
Тіло пенсіонера сховали в оглядовій ямі ФОТО: kg.npu.gov.ua

У Світловодську Кіровоградщини жінка знайшла свого зниклого 70-річного батька мертвим в оглядовій ямі у власному гаражі. Чоловік не виходив на зв'язок близько 2 тижнів.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"Оглядова яма була закрита дошками перекриття. Над нею стояв автомобіль, який належав покійному. Двері до гаража були закриті на навісний замок. А ворота – на внутрішній засув. На тілі загиблого були численні тілесні ушкодження. Слідчі з'ясували, пенсіонер деякий час проживав із жінкою та її сином. Чоловіки весь час конфліктували, навіть після розлучення з цивільною дружиною. 22 березня під час чергової сварки 28-річний чоловік кілька разів вдарив потерпілого. Від отриманих травм старий помер. Аби замести сліди, вбивця сховав тіло у гаражі. А сам продав житло і переїхав із матір'ю до іншої області", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір провела дитину в школу і повісилася на кухні

Підозрюваного затримали. Вилучили банківську картку вбитого пенсіонера. Поліція розпочала кримінальне провадження. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років.

На Харківщині 19-річний юнак жорстоко розправився із коханцем матері та сховав тіло. Тіло 46-річного чоловіка знайшли у підвальному приміщенні будинку. Як з'ясувалося між чоловіками виникла сварка. Хлопець схопив молотка і кілька разів вдарив ним по голові. Юного вбивцю затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зараз ви читаєте новину «Донька знайшла свого мертвого батька в оглядовій ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути