четвер, 23 лютого 2012 12:40

Донеччанин на вантажівці в'їхав в алуштинський тролейбус

22 лютого в Алушті сталася велика ДТП - вантажний автомобіль "Мерседес", рухаючись з боку міста Ялта, зіткнувся з тролейбусом "Шкода".

Автор: Фото: forUm
 

Як повідомили у Головному управлінні МНС України в АР Крим, водій вантажівки допустив перекидання транспортного засобу. У результаті вантаж (будівельне сміття) з авто висипалося на проїжджу частину і пошкодило автомобіль "MAZDA 3", який був біля краю дороги. Водій вантажівки, донеччанин (1954 р.н.) і водій тролейбуса, житель Алушти (1968 р. н.) були затиснуті у кабінах.

За допомогою шанцевого і гідравлічного інструменту були проведені роботи для забезпечення евакуації 2-х чоловіків. Потім потерпілі були передані медикам.

Автор: Фото: forUm
 

За їхніми даними, водій вантажівки отримав закритий перелом верхньої третини правого стегна, закритий перелом правого плеча. Водій тролейбуса отримав аналогічні травми: перелом нижньої третини лівої гомілки, забій підборіддя. Потерпілі доставлені до Алуштинської міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанин на вантажівці в'їхав в алуштинський тролейбус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути