середа, 09 вересня 2020 19:08

Домашній тиран порізав пасинка та намагався вкоротити собі віку
3

На Рівненщині  46-річний ревнивець  порізав 15-річного сина співмешканки, коли той вступився за матір. А після того намагався вкоротити собі віку
Фото: rv.npu.gov.ua
На Рівненщині  46-річний ревнивець  порізав 15-річного сина співмешканки, коли той вступився за матір. А після того намагався вкоротити собі віку
На Рівненщині  46-річний ревнивець  порізав 15-річного сина співмешканки, коли той вступився за матір. А після того намагався вкоротити собі віку

8 вересня у місті Березне Рівненської області 46-річний чоловік порізав 15-річного сина співмешканки. А після того намагався вкоротити собі віку.

Між цивільним подружжям спалахнув конфлікт через ревнощі. А хлопець заступився за матір, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"36-річна жінка разом із 46-річним співмешканцем відзначали 15-річчя сина жінки у будинку знайомих. Повернувшись додому близько першої, ночі між цивільним подружжям виник конфлікт: чоловік приревнував співмешканку до присутнього на застіллі знайомого. Господині набридли подібні сцени. Тож вона вказала чоловікові на двері. Той зібрав речі та, схопивши кухонний ніж, направився у кімнату до жінки. Однак йому завадив 15-річний син, який заступився за матір і в результаті чого отримав два удари ножем", - йдеться у повідомленні.

Після цього нападник встромив ножа собі між шиєю та грудною кліткою. Жінка викликала швидку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачка вбила чоловіка-підприємця та стріляла в спину 13-річній доньці

"Відомо, що чоловік, будучи напідпитку, і раніше вчиняв домашнє насильство щодо цивільної дружини, з якою проживав близько року. За це притягався до адміністративної відповідальності. Зі слів родичів, дітей співмешканки зловмисник не ображав", - повідомив заступник начальника Березнівського відділення поліції Віталій Штемпель.

Чоловіка прооперували та дістали ніж. Він перебуває у реанімаційному відділенні Березнівської центральної районної лікарні.

У підлітка різана рана скроні та різано-колота рана шиї. Загрози життю хлопця та чоловіка немає.

За фактом замаху на умисне вбивство слідчі розпочали досудове розслідування. Усі обставини події іще встановлюють. За результатами допитів та зібраних речових доказів, вирішуватиметься питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу.

На Тернопільщині 8-класник заступився за матір і до смерті побив вітчима. Між чоловіком та жінкою зав'язалася сварка, яка переросла в бійку. Свідком цього став 15-річний пасинок. Хлопець вирішив захистити матір і вдарив вітчима в обличчя. Чоловік був п'яний. Тому не втримався на ногах і впав. Лежачому вітчиму школяр завдав ще кілька ударів.

Зараз ви читаєте новину «Домашній тиран порізав пасинка та намагався вкоротити собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути