Ексклюзиви
субота, 17 серпня 2019 12:06

Добивав на очах у доньки: подробиці кривавого нападу киянина на колишню дружину

Добивав на очах у доньки: подробиці кривавого нападу киянина  на колишню дружину
У Києві чоловік на очах у 9-річної доньки порізав колишню цивільну дружину. Фото - kyiv.npu.gov.ua

З'явилися нові подробиці кривавої різанини на вул. Закревського у Деснянському районі Києва. Там 40-річний Дмитро накинувся із ножем на колишню цивільну дружину, 38-річну Наталію Самійленко. Усе відбувалося на очах у спільної 9-річної доньки.

Жінка приїхала, аби забрати її на день народження її старшої сестри, та святкувала 15 серпня 18-річчя. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів чоловік Наталії, Олександр Самійленко, 45 років.

"Вони жили в цивільному шлюбі. Виховували спільну доньку та старшу від попереднього шлюбу Наталії. А потім він покинув її з двома дітьми на орендованій квартирі. І взагалі зник з її життя. Не приходив і не допомагав. Ми познайомилися років два тому. Почали разом жити, нещодавно одружилися. І тут об'явився колишній. Дитина захотіла пожити в нього. Я це розумів, дитина заскучала за татом. Тому з дружиною не були проти. Дмитро ж разом зі своєю мамою промивали їй мізки, що вони родина і Наталя має повернутися до нього",- розповідає Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треш: чоловік зарізав дружину на вулиці

Наталя того ранку приїхала на власному авто до будинку Дмитра близько 9.45. Він спустився із букетом квітів та ножем. Просив повернутися. Коли жінка відмовила – накинувся.

"У машині крові було по коліна. Дружина, певно, тільки вийшла з машини, як він накинувся. Вона впала на сидіння. Він бив у шию, плечі, руки. Якийсь чоловік відтягнув Дмитра, він вирвався і накинувся вдруге. Дитина бачила, як він Наталю добивав. Наніс більше 11 поранень. А його мама, замість того, аби рятувати, обзивала дружину. Кричала, що то вона винна, бо по чоловіках пішла", - додає Олександр.

Зараз Наталію уже перевели із реанімації у звичайну палату. Загрози її життю немає. Із 9-річною дівчинкою працюватиме психолог.

Нападник із місця злочину не тікав. Його затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Пыдозрюваному загрожує до 15 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Добивав на очах у доньки: подробиці кривавого нападу киянина на колишню дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути