середа, 02 грудня 2020 17:33

До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний

До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний
У Дніпрі біля кафе сталася бійка з різаниною й стріляниною. У результаті 37-річний охоронець закладу отримав вогнепальні поранення, ще 3 відвідувачі – ножові. Фото: dbr.gov.ua

У компанії, яка зі стріляниною й різаниною з'ясовувала стосунки біля кафе в центрі Дніпра, був поліцейський.

У результаті бійки працівник закладу отримав тяжкі тілесні ушкодження. Він перебуває в медзакладі з численними травмами, повідомили в Державному бюро розслідувань.

"В одному із розважальних закладів виник конфлікт між начальником служби охорони та відвідувачами, серед яких був і працівник патрульної поліції. Правоохоронець разом зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, у присутності великої кількості людей, побили потерпілого руками й ногами, після чого кілька разів вистрілили в нього", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство стрільця в ресторані: затримали нападника і власника закладу

Патрульному повідомили про підозру в хуліганстві. За це загрожує до 7 років в'язниці.

Ухвалою Октябрського районного суду Полтави йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Бійка зі стріляниною у Дніпрі біля кафе сталась 28 листопада близько 5:00. Заклад, незважаючи на карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією. П'ятеро відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка. У результаті 37-річний охоронець закладу отримав вогнепальні поранення, ще 3 відвідувачі – ножові.

Зараз ви читаєте новину «До різанини із стріляниною біля кафе причетний патрульний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути