неділя, 19 травня 2013 15:16

Діяльністю міліції у справі "святошинських робінгудів" зайнялась прокуратура

Прокуратура Святошинського району міста Києва порушила кримінальне провадження за фактом переслідування координатора "святошинських робінгудів" й борця проти нелегальних гральних салонів Миколи Єременка працівниками міліції.

Зокрема, як повідомив Gazeta.ua Єременко, кримінальне провадження було відкрито за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст 364 Кримінального кодексу України.

"Йдеться про зловживання службовим становищем, вчинене працівником правоохоронного органу, тобто умисне використання службовою особою влади всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян", - уточнив громадський діяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гроза" підпільних казино Києва наважився "віддячити" міліції за "теплий прийом"

Досудове розслідування у цьому провадженні доручено слідчому прокуратури Святошинського району міста Києва

 

Нагадаємо, раніше "святошинські робінгуди", які рік тому провели низку погромів нелегальних гральних салонів у Києві та його околицях й потрапили через це на певний період за ґрати, заявили про намір притягнути до відповідальності авторів їхньої кримінальної справи.

"Як і обіцяв, запускаю процес притягнення авторів моєї кримінальної справи до відповідальності, - повідомив активіст Микола Єременко. - На днях заніс до Святошинської прокуратури Києва відповідну заяву".

Зараз ви читаєте новину «Діяльністю міліції у справі "святошинських робінгудів" зайнялась прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути